Протягом доби відбулось 76 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

Українські військові відбили 36 атак противника на Бахмутському напрямку, утримали позиції та відбили штурми сил РФ на Херсонському напрямку

Українські військові відбили 36 атак противника на Бахмутському напрямку, утримали позиції та відбили штурми сил РФ на Херсонському напрямку, йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ 14 квітня.

Військові кажуть, що протягом минулої доби відбулося 76 бойових зіткнень.

«На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 36 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Роздолівка, Іванівське, Новий, Опитне, Кліщіївка, Андріївка Донецької області», – кажуть у ЗСУ.

Відомо, що на Авдіївському напрямку, ЗСУ відбито 9 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Новобахмутівка, Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

«На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби ворог здійснив 3 безуспішних атаки позицій наших військ», – уточнили в ЗСУ.

За даними Генштабу, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 пункту управління, 2 наземних станціях управління безпілотниками та 1 зенітно-ракетному комплексу загарбників.

«Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу та 2 засобах протиповітряної оборони противника», – підсумували у Генштабі ЗСУ.

Всередині електростанції України після атаки РФ: масштаби руйнувань (фотосвідчення)

Всередині електростанції України після атаки РФ: масштаби руйнувань (фотосвідчення)

  • Радіо Свобода

Росія з березня завдає масштабних атак по енергосистемі України. Reuters оприлюднив світлини зсередини однієї теплоелектростанції, яка була сильно пошкоджена внаслідок російської атаки. Розташування ТЕС не розкривають.

Форум