Морпіхи показали переваги безпілотної "пташки"

Читать на русском

Морпіхи показали переваги безпілотної

Морпіхи показали переваги безпілотної "пташки"

Українські військовослужбовці продовжують знищувати російських окупантів різними засобами. У цьому захисникам допомагають, зокрема, розвідувальні безпілотні системи.

Морські піхотинці показали особливості роботи з безпілотником "Валькірія". Про це у Telegram повідомляють Сили оборони півдня України.

Військовослужбовці зазначили, що БПЛА "Валькірія" вже встиг зарекомендувати себе на фронті як простий та надійний розвідувальний безпілотний апарат. Особливості роботи з безпілотником показали морпіхи 501 окремого батальйону морської піхоти підрозділу "Грифон 501".

Бійці зазначають, що серед найбільших переваг безпілотного комплексу – його малопомітність для радарів, дальність польоту та швидкість розгортання. За словами військових, БПЛА можна підготувати до виконання бойових завдань лише за 5 хвилин.

"Валькірія" – це безпілотний авіаційний комплекс військового та цивільного призначення для забезпечення моніторингу, повітряної розвідки, відеоспостереження та коригування артилерійського вогню вдень та вночі. Вартість одного комплексу (два БПЛА) становить близько 800 тисяч гривень.

Працює  qkxiqdxiqdeihrant