Українці зможуть отримувати перекази у польських злотих

приватбанк,перекази,злоті

"Приватбанк" та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM відкрили можливість відправки до України переказів у польских злотих через систему PrivatMoney.

Як ідеться в повідомленні банку, тепер, щоб відправити гроші з Польщі рідним та друзям до України, більше не треба обмінювати злоті на іншу валюту.

Отримати переказ у "Приватбанку" можна як у гривні на власний рахунок чи картку, так і в польських злотих на валютний рахунок злотих клієнта.

"Щоб надіслати до України грошовий переказ у злотих через ZEN.COM та PrivatMoney, треба мати активний рахунок у додатку ZEN.COM, вибрати валюту переказу PLN, вказати ім’я та прізвище отримувача та номер картки/рахунку IBAN у гривні або номер рахунку IBAN у злотих у "Приватбанку" та перевірити, щоб у розділі "Тип переказу" було зазначено PrivatMoney", – пояснили в банку.

Із початку запуску сервісу в липні 2023 року, коли ZEN.COM став партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney та запустив сервіс швидких грошових переказів на картки та номери рахунків IBAN "Приватбанку", українці вже отримали 35 тис. переказів ZEN.COM на суму $6 млн.

За даними Нацбанку України, на 1 грудня 2023 року "Приватбанк" за розміром активів посідав 1 місце (833,03 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні. За четвертий квартал минулого року мережа банку розширилася на одне відділення – до 1132 року і посіла друге місце за розміром у країні.

Автор: Галина Ялівець