Залужний прокоментував свою відставку

Читать на русском

Залужний прокоментував свою відставку

Залужний прокоментував свою відставку

Генерал Валерій Залужний після повідомлення про відставку з посади головнокомандувача Збройних Сил України подякував військовому командуванню та всім бійцям за самовіддану боротьбу з російськими загарбниками.

Про це Залужний написав у своєму Telegram, передає "ДС".

"Щойно ми зустрілись із Верховним Головнокомандувачем. Важлива та серйозна розмова. Прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України", — зазначив він.

Генерал зазначив, що українці разом вистояли проти підлого та сильного ворога.

"У перші найскладніші дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом… Я пишаюся кожним і кожною в Збройних Силах України, які захищають майбутнє наших дітей. Усіма солдатами, сержантами та офіцерами. Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну та свободу. Пам’ятаємо і помстимося за всіх", — підкреслив він.

Залужний також висловив впевненість, що Україна обов’язково переможе.

різне qrxiquikhiqrrant