Продюсер Полякової розповів, чому Олег Винник "нездатний відповідати створеному власноруч іміджу"

Читать на русском

Продюсер Полякової розповів, чому Олег Винник

Продюсер Полякової розповів, чому Олег Винник "нездатний відповідати створеному власноруч іміджу"

Відомий український продюсер Михайло Ясинський, який працює зі співачкою Олею Поляковою, висловився про артиста Олега Винника, який після 24 лютого 2022 року оселився в Берліні, Німеччина, та зник із радарів, і лише у червні 2023-го вийшов на звʼязок із фанатами у першому і поки останньому за час повномасштабної війни інтервʼю. Ясинський теж переглядав це відео діалогу зі співаком і чесно зізнався, що спочатку воно його розчарувало, а потім просто розсмішило.

Загалом поведінку кумира "вовчиць" продюсер оцінює вкрай негативно. Говорить про те, що Винник виявився "неспроможним відповідати створеному власноруч іміджу". Своїми думками він поділився в інтервʼю "Главкому".

"Одне слово у мене є для оцінки Винника – розчарування. Образ, який він складав собі, виявився фальшивим. Людина виявилася неспроможною відповідати створеному власноруч іміджу. Тим сенсам, про які він співав, і так далі. Саме ця аудиторія від нього щось чекала, але те інтерв’ю, яке він дав… спочатку було розчарування, а потім стало навіть трошки смішно", – прокоментував Ясинський, погоджуючись із тезою, що колись улюбленець мільйону українок "сів у калюжу".

Продюсер Полякової розповів, як Олег Винник  qrxiquikhiquhant

Утім, Ясинський звернув увагу на іншого співака – Андрія Кравченка, якого в супсільстві прозвали "клоном" Олега Винника через неймовірну зовнішню схожість із колегою-втікачем.

Продюсер Полякової розповів, як Олег Винник

На думку продюсера, Кравченко має всі шанси зайняти місце Винника, утім, такої мети він перед собою не ставить, хоча й намагається завоювати аудиторію, яка колись належала виконавцю хіта "Ніно".

"Він займається собою. Гарний хлопець, молодець. Енергійний, завзятий, бажаю йому успіху. Але для того, щоби повторити успіх Винника, треба пройти відповідний шлях. І все ж це великий артист, справжній співак. Із дуже величезним досвідом сценічної роботи. Команда Олега Винника не має стосунку до Кравченка. Це принципово новий артист, який намагається працювати з аудиторією, що колись була віддана Виннику", – поділився своєю думкою Ясинський.