У столиці Польщі знайшли тіла чотирьох людей: у вбивстві підозрюють українця

Читать на русском

У столиці Польщі знайшли тіла чотирьох людей: у вбивстві підозрюють українця

У столиці Польщі знайшли тіла чотирьох людей: у вбивстві підозрюють українця

Слідство стверджує, що українець скоював вбивства протягом тривалого часу.

У Польщі, недалеко від центру Варшави, поліція виявила тіла чотирьох убитих чоловіків у занедбаному будинку: трьох українців і одного поляка. Припускають, що вбивство сталося внаслідок конфлікту між польськими та українськими безхатченками. Особи жертв поки що не встановлено.

Як повідомляє RMF FM, перші два тіла правоохоронці виявили ще в неділю, інші два — напередодні. Вони були знайдені в різних місцях будинку: на даху, а деякі були закопані у дворі.

У зв’язку з убивством чотирьох осіб у варшавському районі Воля поліція затримала 7 осіб: 6 українців і 1 поляка. Після допитів слідчі встановили, що один з українців є підозрюваним у скоєнні вбивств. Решта затриманих можуть бути свідками злочину. За інформацією RMF FM, чоловік, який має українське походження, скоював убивства протягом тривалого періоду часу, а трупи ховав у будинку, де розташовувався притулок для бездомних.

Детальні мотиви підозрюваного поки що невідомі. Відомо лише, що може йтися про конфлікт між польськими та українськими безхатченками. Особи жертв убивці поки що не встановлені. Однак ідеться про чотирьох чоловіків. У поліції припускають, що вони певний час жили в покинутому будинку, збудованому в 1930-х роках, і між ними міг статися конфлікт, який і призвів до вбивства.

"Коли сталося вбивство, ми ще не знаємо. Тіла були в різному ступені розкладання, а це означає, що вони там пролежали кілька місяців", — повідомив речник столичної поліції Роберт Шумята.