Сирський та Умєров зустрілися з новим командувачем армії Данії

Читать на русском

Сирський та Умєров зустрілися з новим командувачем армії Данії

Сирський та Умєров зустрілися з новим командувачем армії Данії

До Києва 20 квітня з офіційним візитом прибув нещодавно призначений на посаду Командувач оборони Данії генерал Майкл Віґґерс Гілдґаард. В українській столиці він зустрівся з Головнокомандувачем Збройних сил України генерал-полковником Олександром Сирським та з міністром оборони України Рустемом Умєровим.

Під час зустрічі сторони обговорили поточні потреби українського війська, а також подальшу підтримку з боку данського уряду. Подробиці розкрив Сирський у своєму Telegram-каналі.

Сирський та Умєров зустрілися з новим командувачем армії Данії: з’явилися подробиці. Фото  uqidrxitqiqzzant

"Відбувся візит у Київ новопризначеного Командувача оборони Данії Генерала Майкла Віґґерса Гілдґаарда. З першого дня повномасштабного вторгнення Данія була на боці України, на боці захисту демократії та свободи. Під час зустрічі ми обговорили нагальні потреби Збройних сил України на різних напрямках та шляхи і можливості для подальшої підтримки з боку данського уряду", – зазначив Головнокомандувач ЗСУ.

Сирський та Умєров зустрілися з новим командувачем армії Данії: з’явилися подробиці. Фото

Також Сирський подякував данському урядові та всьому народу Данії за непохитну допомогу Україні й українському війську.

"Партнерство з Данією, однією з країн-засновниць НАТО, лишається для нас вагомою підтримкою", – зазначив Головнокомандувач ЗСУ.